PM Fogadó - Nagymaros (átmenetileg zárva, nyitás: 2024.április)
Foglalás

házirend

házirend

Vendégtájékoztató Információk

Érkezés : 15.00 órától. Fogadónkban éjjel-nappali telefonos ügyfélszolgálat működik. Személyes találkozásra a vendég érkezésekor, előre egyeztetett időpontban kerül sor, az alábbi érkezési időpont alapján

Későbbi érkezési szándékát kérjük jelezze felénk.

Telefonszámunk: +36304226030.

Távozás :11.00 óráig

Amennyiben később érkezik, kérjük, jelezze felénk +36 30 4226030-as telefonszámon. Amennyiben nem rendelkezik előzetes foglalással a vendég úgy bejelentkezéskor azonnali fizetéssel foglalhatja el a szobát.

Vendégeink részére lehetőséget biztosítunk „korai érkezésre" és késői távozásra telítettség függvényében is, ami külön térítés ellenében lehetséges.

Kijelentkezés / Elutazás időpontja

Kérjük, hogy az elutazás napján 11.00 óráig szíveskedjen a szobát elhagyni! Amennyiben tovább szeretne maradni, úgy a „késői távozást” lehetőség szerint, külön térítés ellenében biztosítjuk.

Látogatók Látogató fogadási szándékát kérjük, jelezze előre a recepción. A szobákban csak a bejelentkezett szállóvendégeink tartózkodhatnak. Kérjük, hogy privát vendégeit a panzió teraszán vagy a közösségi helyiségekben fogadja.

Kulcs:

Panziónkból való elutazáskor kérjük, hogy a szoba kulcsait a külső zárban hagyni szíveskedjék, vagy leadni a Piknik Manufaktúra bárjában. Kulcs elvesztése esetén a vendég köteles megfizetni a 15.000Ft- os pótdíjat.

Ki és bejárás menete:

A vendégek részére kapukódot biztosítunk, melyet a nagykapun keresztül tudnak használni bármely időpontban bejutásra a Piknik Manufaktúra teraszán keresztül.

Az fő utca felől, a szobakulccsal, vagy kaputelefonon keresztül tudnak bejutni.

Kifelé mindkét esetben, mindkét bejáratnál a falon elhelyezett "door open”/ „ajtónyitó" gomb megnyomásával lehetséges.

Fizetési módok:

A fizetés minden esetben érkezéskor a kulcs átadását és a személyigazolvány regisztrációját követően történik.

A fizetés történhet készpénzzel (HUF), hitelkártyával. Elfogadunk: VISA, Eurocard / Mastercard / Maestro / MKB SZÉP kártyát. Számlaigényét kérjük, előre jelezni szíveskedjenek!

Reggeli/Ital kínálat:

Reggelire lehetőség van a Piknik Manufaktúra bárjában,

hétköznap 10.00-11.00 óra között.

hétvégén 9.00-11.00 óra között.

A'la carte étlapunkról választhatnak, a reggelit a szoba ár nem tartalmazza.

További étkezési lehetőségekről a Piknik Manufaktúra bárjában tudnak érdeklődni. Egyedi étkezési igényét, kérjük jelezze a pultban (glutén-és laktózmentes étkezés)

Az ital kínálat szintén a bárban érhető el.

Igénybe vehető szolgáltatások:

Kérhető plusz párna, takaró és hajszárító.

Igény szerint napi takarítás, és törölköző-csere kérhető.

Hosszabb tartózkodás esetén a törölköző csere 3 naponta, az ágyneműcsere heti egyszer történik.

telefonhasználat, amely a bárban igényelhető

Gyermekágy: Kérés esetén igényelhető

Széf: Értékek megőrzésére a panzió szobákban szam-zárás széf áll rendelkezésre. Nem a széfben elhelyezett értékekért felelősséget nem vállalunk.

Háziállatok: Szállodánkba külön térítés ellenében kutya hozható.

Parkolás: Panziónk nem rendelkezik saját parkolóval. Parkolni a környező utcákban lehetséges, figyelembe véve a kihelyezett parkolási és KRESZ szabályokat.

Károkozás: Kérjük, vigyázzanak szállodánk berendezési tárgyainak épségére, és azokat rendeltetés szerűen használják! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket kérjük, ne vegyék el a helyükről! Szándékos vagy gondatlan károkozás esetén a károkozó személy kártérítési felelősséggel tartozik.

Térkép és információs anyagok: A panzió közösségi terében található.

Tűzjelző: Szállodánkban porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre minden épületszinten. Tűz esetén kérjük, hogy a szobaajtó belső oldalán kifüggesztett menekülési útvonal szerint keresse meg a legközelebbi vészkijáratot, és mielőbb hagyja el a panzió épületét!

Dohányzás: A szálloda és étterem épületeiben, szobáiban tilos a dohányzás. Dohányozni kizárólag az arra kijelölt helyeken lehetséges. A bírság mértéke természetes személlyel szemben, aki tiltott helyen dohányzik, elektronikus cigarettát vagy dohányzást imitáló elektronikus eszközt használ 20.000-50.000 Ft.-ig terjed.

Elektromos áram: Panziónkban az elektromos áram 220V/50Hz.

Környezetvédelem: Védjük együtt környezetünket! Kérjük, hogy csak annyi energiát és vizet használjon, amennyi komfortérzetéhez szükséges.

Segélyhívó szám: 112 ezen a számon érhető el: Mentők / Tűzoltók / Rendőrség

pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

Piknik Manufaktúra Fogadó © 2023

Útvonalért kattintson ide a címre: 2626 - Nagymaros, Hunyadi sétány 2.

Telefon: +36304226030

A foglalásokat az alábbi email címen várjuk:
pmfogado@gmail.com

NTAK:PA200159953